Наша поліція нас береже” – російські поліцейські розводили довірливих дівчат на секс та гроші

24.09.2023, 18:20
147234

У Росії поліціянти придумали жорстку схему обману довірливих дівчат.

Читайте також: За підпал літери “Z” жорстокі тортури – над росіянином з Бєлгорода знущались у поліції

Як повідомляє Shot, у Санкт-Петербурзі підкачені хлопці знайомилися з жертвами у застосунках, “розводили” їх на секс, а після статевого акту  залишали на тумбочці гроші. У цей момент у двері стукав поліцейський і вимагав хабар за непритягнення за статтею “Заняття проституцією”. Затримано трьох співробітників МВС, які і придумали схему.

“Затримано двох оперуповноважених і начальника відділу боротьби зі злочинами проти особи відділу МВС Росії по Червоногвардійському району Теймура Гусейнова. Вони знайшли двох красенів і вигадали сценарій”, – пише канал.

Роль поліцейського, який несподівано накривав квартиру “повії”, грав опер Павло Чепуркін (на фото). Він віз жертв у відділ, де його колега, зі схвалення начальника, вимагав гроші. У чатах, де дівчата обговорюють невдалі побачення, пишуть мінімум п’ять жертв, яких брали “на місці злочину” і намагалися “розвести”.

До поліції звернулася одна із постраждалих. Її змусили заплатити 50 тисяч рублів, а інакше погрожували притягувати її до відповідальності за проституцію протягом дня. Також дівчині було запропоновано “кришу”, якщо вона хоче продовжувати займатися проституцією. Щоправда, за це їй потрібно було платити 100 тисяч рублів щомісяця.

Порушено кримінальні справи за хабарництво та посередництво у хабарництві. Красені, що “розводили” дівчат, під підпискою про невиїзд.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com