Настя Каменських осоромилася “благодійним розіграшом” дорогого авто та нарвалася на жорсткий хейт

16.05.2023, 17:01
140660

Співачка Настя Каменських втрапила у новий скандал та нарвалася на жорстку критику з боку шанувальників.

Читайте також: Російські війська продовжують втрачати позиції під Бахмутом – американські аналітики

А все через те, що у своєму Instagram зірка оголосила про проведення свого іменного “благодійного конкурсу”, під час якого вона б подарувала комусь з підписників позашляховик Infiniti ціною більше півтора мільйона гривень. Крім того, за словами Каменських, з цього розіграшу вона б мала відправити донат у 100 тисяч гривень на потреби батальйону “Азов”.

Співачка записала відео, в якому повідомила, що довго наважувалася на проведення такого конкурсу, але все ж прийняла рішення, що позитивні емоції під час війни також потрібні. Окрім новенького авто, зірка пообіцяла подарувати ще й смартфон IPhone за лайки на її сторінці.

“Я довго думала над цим рішенням – чи доречно, чи на часі? Але зрозуміла, що позитивні емоції для кожного з нас дуже важливі. тому я вирішила оголосити мій іменний благодійний конкурс, з якого ми з вами відправимо донат у 100 тисяч гривень для Нацгвардії України, батальйону “Азов”. Я підготувала для вас неймовірний подарунок – автомобіль Infiniti, який може стати вашим”, – сказала Каменських.

Все, що потрібно було зробити, щоб отримати автівку мрії – підписати на 94 спонсори у профілі Насті. Серед них, як написала співачка, представники українського бізнесу та блогери, які наближують перемогу.

Щоправда, шанувальники Каменських така ініціатива зірки взагалі не сподобалася. У коментарях під розіграшом підписники Насті жорстко розкритикували її та звинуватили в тому, що вона намагається “хайпанути на війні”.

Після хвилі критики у свій бік Каменських видалила усі публікації з конкурсом та не стала нічого коментувати. Така позиція також обурила фанів співачки і викликала чергову хвилю хейту в її бік.

Доречно буде запустити розіграш після такої ночі! (В ніч проти 16 травня РФ випустила 18 ракет по Україні – ред.)

Настю, вам взагалі не соромно?

Така відома зірка, а займається інфошахрайством!

Так а де ж Infiniti дівся?

А що там з Infiniti? Де дівся допис?

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com