Настя Каменських, Винник та Дорофєєва: як українські зірки виглядали у школі (фото)

1.09.2020, 15:32
82978

В Україні 1 вересня відзначають День знань, коли традиційно всі учні йдуть до школи на святкову лінійку, щоб почати новий навчальний рік.

Читайте також: “Не бігайте по коридорах”: Зеленський оригінально привітав українських школярів з Днем Знань

Багато українських зірок теж повели своїх дітей до навчальних закладів, про що повідомили в соціальних мережах. Як виглядали самі знаменитості в свої шкільні роки, пише Обозреватель.

Потап (Олексій Потапенко)

Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, закінчив 141 київську школи 23 роки тому. Юний Потап в ті роки був струнким спортсменом (займався водним поло).

Як виглядав Потап в школі

Віталій Козловський

Віталій в школі був активістом: організовував свята, був ведучим заходів і співав. Вже тоді йому пророкували майбутнє артиста.

“У школі у мене була подруга, з якою ми один одного називали жартома “чоловік” і “дружина”. Тоді мені всі казали, що я стану артистом. І вони як у воду дивилися!” – зізнавався Віталій.

Віталій Козловський з однокласницею

Віра Брежнєва

Українська співачка і екс-вокалістка гурту “ВІА Гра” Віра Брежнєва не любить згадувати шкільні роки, так як в її житті це був складний період. Зірка в юності терпіла глузування з боку однолітків і вважалася “гидким каченям” серед своїх однокласників.

Як виглядала Віра Брежнєва в школі

“До нас в школу Віра прийшла в сформований колектив. Це був клас п’ятий-шостий. Бридке каченя. Дівчатка її обзивали – очкарик, “Галуха-лягуха”. У класі було 20 дівчаток і тільки 6 хлопчиків. Ніхто з нас її не захищав. Іноді навіть бійки були у дворі. А після цього дівчата спізнювалися на урок, а Віра приходила розпатлана і заплакана. З нею чинили жорстоко – одного разу наклеїли на спину папірець, на якому було написано “потвора”, – розповідав раніше однокласник Брежнєвої.

Ані Лорак

Співачка неодноразово розповідала про своє важке дитинство, це стосувалося і її шкільних років. Через бідність мати віддала її в інтернат, де Ані і отримувала середню освіту. При цьому статус “інтернатівки” її дуже дратував.

Ані Лорак в школі

“У мене та інших дітей тикали пальцями: “Дивіться, ось інтернатні”. Ми тоді носили однакову форму. Може, вони нас шкодували, але слово “інтернатні” дратувало, палило мене зсередини”, – ділилася Ані Лорак.

Дивіться також, як виглядали в шкільні роки Ірина Білик, Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Олег Винник, Юлія Саніна та інші українські зірки.

Як виглядала Ірина Білик в старших класах

Якою була Настя Каменських в шкільні роки

Надя Дорофєєва в шкільні роки

Як виглядав Олег Винник під час навчання в школі

MELOVIN навчався в одній з одеських шкіл

Як виглядала Оля Полякова в школі

Юлія Саніна в початкових класах

Позитив (Олексій Завгородній) в шкільні роки

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com