Нацгвардієць в деталях розповів, як розстріляв товаришів зі служби (відео)

27.01.2022, 18:01
110107

Під час першого допиту відразу після затримання нацгвардієць, який вбив п’ятьох військовослужбовців, Артемій Рябчук розповів хронологію свого злочину.

Читайте також: В Дніпрі 20-річний солдат розстріляв караул нацгвардійців: серед загиблих – жінка (фото утікача)

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне відео допиту оприлюднив телеканал “Україна 24”.

Рябчука допитали прямо на вулиці в селі, де його затримали.

Він розповів, що минулої ночі він ніс службу у “тривожній групі”. “Тривожна група” має автомати, які знаходяться у спеціальних ящиках. “Я беру автомат, заряджаю перший магазин, стріляю по двох (військовослужбовцях – УНІАН) – начальнику караулу і його помічнику”. Також Рябчук додав, що серед тих, по кому він стріляв, був один контрактник, один військовослужбовець строкової служби.

Також він повідомив, що поранив дівчину-військовослужбовця для того, щоб вона не зробила доповідь до військової частини, яку, за правилами, караульні здійснюють щопівгодини.

“Після цього я знов зайшов у караульне приміщення і забрав інші магазини до автомата, вибіг із заводу”, – розповів він. При цьому, за словами Рябчука, його не випускала із заводу жінка-контролер, вона відмовилася його випускати. “І вистрілив їй в голову”, – сказав Рябчук. Потім, за його словами, він відкрив одні з дверей, а в інші почав стріляти в замок, щоб їх відкрити. “У мене нічого не вийшло і я почав блукати заводом, знайшов місце, де можна перестрибнути”, – додав Рябчук.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com