В Дніпрі 20-річний солдат розстріляв караул нацгвардійців: серед загиблих – жінка (фото утікача)

27.01.2022, 09:01
110068

У Дніпрі солдат строкової служби забрав автомат АК-47 зі збройової кімнати й розстріляв своїх товаришів по службі. 20-річний юнак відкрив вогонь у вартовому приміщенні, на момент інциденту там було близько 22 осіб.

Читайте також: На Волині розгортають частини тероборони

Про це повідомляє «Інформатор».

За інформацією видання, 27 січня близько 4 години ранку солдат-строковик взяв автомат і майже 7 тисяч патронів, після чого почав стріляти у своїх товаришів по службі. Все це відбувалося у вартовому приміщенні. Двоє людей зуміли вибігти на вулицю і викликали поліцейських з медиками. Інцидент стався на території Південного машинобудівного заводу.

Під час інциденту загинули 5 осіб – 4 чоловіки та одна жінка, інормують на сайті МВС. Відомо, що під час надання медичної допомоги померла військовослужбовець НГУ, яка також отримала вогнепальні поранення.

«Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович 2001 р.н. під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення», – повідомили в МВС.

Також оприлюднили фото солдата, який розстріляв співслуживців.

У місті ввели поліцейську операцію «Сирена». Особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної Гвардії підняли по тривозі. На місце події терміново виїхав командуючий Національної Гвардії генерал-полковник Микола Балан.

Чому солдат влаштував розстріл та де він знаходиться зараз – нині невідомо.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com