Націоналіст Білецький поставив жорсткий ультиматум Зеленському (відео)

8.07.2019, 16:52
32280

Другий номер у списку об’єднаних націоналістів ВО ″Свобода″ Андрій Білецький дав 24 години президенту  України Володимиру Зеленському, щоб вирішити проблему із пропагандистським телемостом на каналі NewsOne. Про це він сказав у своєму відеозверненні, яке з′явилося у Мережі.

Читайте також: Андрій Білецький про клептократичну систему Порошенка, яка обікрала усіх українців

Білецький зазначив, що він дізнався абсурдну новину про те, що ″путінський телеканал ″Росія″ зніматиме телеміст із пропагандистським телеканалом NewsOne″.

″Я хочу спитати, про що Путіну з нами потрібно поговорити? Про 13 тисяч загиблих українців? Про три окуповані області? Про розпиляні підприємства Донбасу? Про компенсацію для українських матерів, котрі втратили своїх синів? Нам з Путіним немає про що говорити. Але ми хочемо поспілкуватися з нашим президентом. Запитати його: він президент України чи хто?″, – наголосив Білецький.

Читайте також: Партія “Свобода” об’єдналась перед виборами з кількома організаціями та оголосила першу десятку кандидатів

Націоналіст дав президенту Зеленському добу, щоб не допустити такого ефіру.

″Якщо ви не зможете впоратися з цим чи не захочете – ми візьмемо це на себе. Такої ганьби в українському телеефірі не буде″, – сказав Білецький.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com