“Навіть не зможу з нею попрощатися”: мама Андрія Бєднякова померла у Маріуполі

6.04.2022, 17:20
116829

Андрій Бедняков, ведучий “Орла і Решки”, нещодавно повідомив, що його близьким вдалося вибратися з Маріуполя. А сьогодні він приголомшив новиною про те, що померла його мама.

Як він написав на своїй сторінці в Instagram, мама хворіла і останні дні життя була в комі. Але Бідняков про це дізнався після її смерті.

“Мами не стало… Важко писати, але я це зроблю. За час війни я говорив із сестрою два рази. По хвилині. Коли вони нарешті змогли виїхати – мені зателефонували родичі. Я зрадів. Але потім зетелефонувала сестра і сказала, що мама в комі… “Вона вже в комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з’явилася можливість, ми поїхали… Я не хотіла ховати маму біля під’їзду .. Як робили це Інші”, – розповів Бедняков.

Ведучий “Орла і Решки” додав, що він навіть не зміг попрощатися з мамою.

“Страшно те, що я не зможу навіть попрощатися з мамою. Адже я доїхав би до найближчого поста. Але я впевнений, що рано чи пізно – я приїду попрощатися до мами. Коли на тій території буде знову висіти український прапор. Путін забрав у мене найрідніше”, – сказав він.

Раніше Бедняков поділився, що його рідні, які тижнями не виходили на зв’язок, вирвалися з Маріуполя. З ними евакуювався друг зірки.

Про сім’ю в окупованому Маріуполі Андрій Бедняков розповів ще 12 березня, на 17-й день війни. Його мама і рідна сестра більше двох тижнів не виходили на зв’язок. Про те, що вони живі, ведучий дізнався лише 22 березня, за день після дня народження.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com