Названі депутати Верховної Ради, які жодного разу не проголосували в січні

27.01.2020, 12:11
61079

Комітет виборців проаналізував показники участі депутатів у голосуваннях Верховної Ради в січні. За даними КВУ, 42 народних депутата взяли участь в менш 50% голосувань Ради. З них 11 не проголосували ні разу за місяць.

Читайте також: Нардеп від “Слуги народу” зізнався, що він не пише закони

Серед депутатів, які не голосували в січні Олександр Герега (група За майбутнє), Микола Люшняк (група Довіра), Юрій Солод (ОПЗЖ), Віктор Бондар (група За майбутнє), Микола Кучер (група За майбутнє), Владислав Бородін (Слуга народу), Руслан Горбенко (Слуга народу), Роман Костенко (Голос), Анжеліка Лабунська (Батьківщина), Вадим Столар (ОПЗЖ), Любов Шпак (Слуга народу).

Частина депутатів не голосували, хоча і були зареєстровані в Раді, інші ж депутати зареєстровані на засіданнях не були. Зокрема, це Бородін, Горбенко, Костенко, Лабунська, Столар і Шпак. Причини їх відсутності на засіданнях Ради на сайті парламенту не вказані.

Також КВУ не брав до уваги депутатів, про яких є інформація в ЗМІ про те, що вони хворіли або пропустили засідання з інших об’єктивних причин.

Читайте також: Депутатам для роботи дадуть планшети

У той же час, за даними КВУ, дев’ять депутатів взяли участь у всіх голосуваннях Ради. Це Софія Федина (Європейська солідарність), Олександр Литвинов (Слуга народу), Богдан Кіцак (Слуга народу), Володимир Ватрас (Слуга народу), Олег Воронько (Слуга народу), Максим Заремський (Слуга народу), Олена Криворучкіна (Слуга народу), Сергій Алексєєв (Європейська солідарність) і Руслан Князевич (Європейська солідарність).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com