Названо найгірші місяці 2022 року для кожного знаку зодіаку

13.11.2021, 09:38
105006

Певні місяці року Чорного Водяного Тигра будуть дуже несприятливими для окремих знаків

Що очікує всі знаки зодіаку в прийдешньому 2022 році, який за східним гороскопом проходитиме під знаком Чорного Водяного Тигра. Астрологи вже підготували гороскоп із зазначенням найгірших місяців у році для кожного знаку.

Про це повідомляє Acustica.

Овен – вересень

Перший місяць осені, за прогнозами астрологів, буде складним місяцем для представників цього знаку зодіаку. Все накопичуватиметься й накопичуватиметься на Овнів, особливо на початку місяця. Зросте напруженість, і конфлікт може взяти гору.

Телець – червень

У червні все у цього знаку йтиме не так, як бажається, особливо у професійному житті. Стрес буде посилюватися, і Тельцям буде складно приймати правильні рішення.

Близнюки – січень

Астрологи попереджають, що Близнюкам буде непросто орієнтуватися цього місяця. Здаватиметься, що все складається не так, як треба. Близнюки почнуть думати, чи зірки проти них.

Читайте також: Українські прикордонники розповіли, що робитимуть з мігрантами з Білорусі

Рак – березень

Незалежно від того, самотній Рак чи перебуває у стосунках, він зіткнеться з багатьма непорозуміннями, коли справа стосується кохання. Вам варто пам’ятати про необхідність відкритого спілкування.

Лев – липень

Цього місяця Леви зіткнуться з випробуваннями і можуть відчути себе пригніченим. Їхнє терпіння закінчиться і представникам знаку складно буде прикусити язика.

Діва – серпень

В останній місяць літа у Дів не станеться нічого особливого. Їхні плани не спрацюють і представники знаку будуть розчаровані відсутністю прогресу.

Терези – серпень

Присутність і вплив Урана і Плутона, який буде саме в цей період, матиме на Терези дестабілізуючий ефект. Нічого не піде добре, й у них можуть бути фінансові проблеми.

Скорпіон – липень

Цей літній місяць буде сповнений драми для представників знаку. Що ще гірше, напруга виявиться й у стосунках Скорпіонів.

Стрілець – жовтень

Цього місяця Стрільцям, ймовірно, доведеться прийняти непросте рішення, чи то в особистому житті, чи то на роботі. Річ у тім, що ви не знаєте, що робити. Ви будете слухати свою голову чи серце?

Козоріг – липень

У липні витрати представників знаку можуть вийти з-під контролю, а свята можуть вичерпати кредитні картки. Козерогам потрібно бути суворішими до себе.

Водолій – липень

Незалежно від того, чи були Водолії у стосунках якийсь час, чи тільки починають зустрічатися – літо буде важким сезоном. Можливо, вони навіть припинять роман на якийсь час.

Риби – жовтень

У жовтні все піде не так, і Риби навіть можуть втратити рахунок усім промахам. Їм буде складно зберігати позитивний настрій і вони навіть можуть трохи розгубитися.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com