Українські прикордонники розповіли, що робитимуть з мігрантами з Білорусі

12.11.2021, 19:33
104983

У Державній прикордонній службі України розповіли, що робитимуть правоохоронці в разі проникнення незаконних мігрантів з території Білорусі до України.

Читайте також: З Сирії везуть літаками: волонтери дізналися про перекидання біженців у Білорусь

Як передає кореспондент УНІАН, про це речник ДПСУ Андрій Демченко сказав під час дискусії на тему: “Міграційна” навала Лукашенка: цілі та інформаційне супроводження гібридної агресії проти ЄС”.

“Є законні механізми повернення – це, звісно, реадмісія, яка діє в нас з Білоруссю. Не виключаємо, що Білорусь може піти на той крок, що вони не прийматимуть біженців, але надалі можна застосовувати механізми примусового видворення або повернення іноземців чи до країни, з якої вони прибули, чи до країн походження, чи до третіх країн”, – сказав Демченко.

Також речник ДПСУ сказав, що на кордоні “почали нарощувати інженерну складову”, але підтвердив, що щодо інженерної складової “максимально кордон з Білоруссю не облаштовано”.

За його словами, скоординовано задачі співпраці усіх міністерств, відомств та місцевих органів влади для того, аби максимально наростити інженерне облаштування кордону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com