Названо продукти, від яких хочеться спати: вони знижують активність

3.11.2021, 20:32
104313

Під час приймання деякої їжі може відпасти бажання працювати та знизитись активність. Тому в такому випадку нічого не хочеться, окрім як поспати. Все через продукти, які потрібно уникати, аби в обід не тягнуло до ліжка.

Читайте також: Вчені з’ясували, як Місяць впливає на настрій і поведінку людини

Які продукти викликають сонливість та втому, розповіла нутриціологиня Анна Кашпур на своїй сторінці в Instagram.

Молочні продукти

За її словами, молочні продукти легко перетворюються у дитячому та підлітковому віці. Однак, з роками у багатьох може виникнути непереносність лактози. Тому внаслідок цього може виникати втомлюваність і сонливість.

Банани

У цьому фрукті міститься магній, який допомагає розслабити м`язи. Однак, коли магнію стає вже занадто багато, людину накриває втомлюваність. Також може навіть уповільнюватись пульс.

Горіхи

Зокрема, мигдаль багатий триптофаном – гормону сну. Але крім цього в мигдалі міститься магній, який знижує напругу м’язів. Саме магній призначають вагітним при судомах в литках. Так чи інакше, але ці горіхи викличуть у вас сонливість.

Кава

Цей напій відомий своїм бадьорливим ефектом, однак він може працювати й навпаки. Річ у тому, що кава надто зневоднює організм, тому і знижується концентрація уваги та з’являється слабкість.

Фахівець радить випивати 1-2 склянки води після кави для того, щоб відновити водяний баланс. Однак, для бадьорості краще за все випити чашку зеленого чаю.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com