Названо шість критеріїв, за якими чоловік вибирає собі дружину

14.11.2021, 23:01
105092

Навіть найзапекліший холостяк рано чи пізно зустрічає ту, яка здатна розтопити його серце. Така жінка повинна володіти деякими якостями, щоб претендувати на роль дружини.

Читайте також: Чим можна легко замінити цукор в раціоні: знайдеться на будь-якій кухні

Вважати, що при виборі дружини чоловік керується тільки любов’ю і зовнішністю жінки, помилково. Краса, звичайно, займає не останнє місце, але не головне. Ще у жінки повинні бути деякі інші якості.

1.Спільні інтереси. Навіть у повних протилежностей можуть бути схожі звички і захоплення, адже спільні інтереси зовсім не означають, що жінка обов’язково повинна любити бокс чи риболовлю, розбиратися в машинах. Чоловіку важливо, щоб у них з жінкою збігалися погляди на життя, на спільне майбутнє, так зване “дивитися в одному напрямку”. Для чоловіка це дуже важливо, тому що пристрасть з часом проходить і поруч має бути людина, з якою надійно, цікаво і приємно проводити час.

2. М’якість і турбота. Навіть якщо ви підкорили серце свого чоловіка як фатальна жінка, це не означає, що чоловік прагне вас бачити такою завжди. Протягом цукерково-букетного періоду і чоловік, і жінка, прагнуть показати себе з найвигіднішого боку, але справжні “особи” і бажання пари все ж трохи інші. Часто, чоловіку потрібна не фатальна левиця (ну хіба що в ліжку), а ласкава, дбайлива жінка. Повертаючись з роботи додому, чоловік прагне потрапити в спокійну гавань, а не в вулкан пристрастей. Подружнє життя вимагає від жінки неймовірної мудрості і терпіння, наявність даних якостей – запорука на сімейне щастя.

3. Скромність. У цьому пункті повністю розкривається значення виразу: “з одними гуляють, на інших одружуються”. Чоловік за вдачею мисливець і звичайно ж він прагне, щоб його жінка була найкращою, тому полює за “гарячими” штучками. Але в шлюбі важливі зовсім інші якості, тому краса, пишні форма і секс нон-стоп змінюються ласкою, м’якістю, скромністю. Таку дівчину не соромно познайомити з батьками і вона прекрасно підходить на роль матері.

4. Хазяйновитість. Це важлива частина подружніх відносин, через яку найчастіше виникає маса суперечок і конфліктів. Побут прийнято вважати виключно жіночою роботою, спираючись на цю думку, чоловік шукає господиню, яка любить чистоту і порядок, смачно готує і зможе звити затишне сімейне гніздечко. Правда, є категорія чоловіків, для яких цей пункт не особливо значущий, такі чоловіки не проти захистити свою жінку від побуту, найнявши доморобітницю і помічницю по будинку.

5. Розуміння. Жінка, яка розуміє чоловіка, його потреби, поважає бажання і зважає на інтереси, підкорить чоловіка з першого погляду. Ідеальні відносини будуються там, де партнери дають один одному певну свободу, а не перекривають кисень. Чоловікові, так само як і жінці, необхідні посиденьки з друзями за келихом пива, рибалка, футбол або інше дозвілля, яке дозволить йому розслабитися і повернутися до дружини повним енергії і любові. Як би чоловік не любив жінку, йому необхідний особистий простір, тоді заради такої жінки він готовий перевернути гори.

6. Вірність. Довіра – це один з чотирьох стовпів, на яких будуються міцні гармонійні відносини. У дружини чоловік візьме ту жінку, якій цілком довіряє, з якою відчуває себе спокійно і затишно. Чоловік може пробачити своїй жінці багато, капризи, сльози, але зраду навряд чи, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com