Названо трав’яні чаї, які допомагають швидко схуднути і нормалізують рівень цукру в крові

1.02.2024, 20:02
153539

Лікарі рекомендують усім, хто має проблеми із зайвою вагою, ожирінням та підвищеним рівнем цукру в крові пити ці напої. Вони здатні прискорити обмін речовин, тому сприяють швидкому схудненню, а також попереджають захворювання на діабет. Розповідаємо, які чаї допомагають спалити жир на животі та сідницях без шкоди для здоров’я.

Читайте також: Дисциплінарну справу щодо судді Тандира, який на смерть збив нацгвардійця, зупинили

Які трав’яні чаї допомагають швидко схуднути

Чай із шипшини. Ця ягода має широкий лікувальний спектр дії. Вона тонізує, заспокоює, захищає від запалень та мікробів, швидко спиняє кровотечі, має жовчогінний ефект. Шипшина допомагає зміцнити судини, знизити тиск і підвищити гемоглобін. Також має потужні антиоксидантні властивості, регулює рівень глюкози в крові, омолоджує шкіру і клітини всього організму. Вкрай корисна під час дотримання дієт, бо містить мінімальну кількість калорій. Найкраще при схудненні її заварювати і пити за годину до прийому їжі. Такий чай допоможе розігнати метаболізм і скинути зайві кілограми без особливих зусиль.

Відвар кропиви. Кропива здатна розганяти метаболізм, тому її корисно пити під час схуднення. Але вона має ще ряд корисних функцій. Рослина допомагає зв’язувати кров і знижувати тиск за рахунок вмісту вітаміну К. Відвар кропиви застосовують для зупинки внутрішніх кровотеч. Також здатна лікувати хвороби печінки, жовчного міхура, нирок і ревматизм. Чай із кропиви корисно пити для зміцнення імунітету.

М’ятний чай. М’ята здатна пригнічувати апетит, тому є відмінним помічником під час схуднення. Також відвар із м’яти допомагає прискорювати обмін речовин і процеси спалювання жиру. М’ята –неоціненний помічник у лікуванні багатьох захворювань. Зокрема, допомагає при психічних розладах і знижує стрес, бо має заспокійливий та седативний ефект. Відвар із м’яти рекомендують пити при гастриті, болях у животі, метеоризмі та здутті. М’ята швидко допомагає від печії та нудоти. Також це вкрай ефективний і недорогий засіб для зниження тиску.

Зелений чай. За рахунок вмісту біофлавоноїдів напій здатен у комплексі з дотриманням правильного харчування пришвидшити зниження ваги. А взагалі спектр корисної дії зеленого чаю на організм досить широкий. Він містить антиоксиданти, що нейтралізують вільні радикали і захищають від хвороби на рак. Має антибактеріальні властивості та запобігає розвитку раку шлунку. За рахунок вмісту кофеїну зелений чай стимулює активну роботу мозку та налагоджує правильну роботу нервової системи.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com