Недовго тривав мир: Вірменія та Азербайджан звинуватили один одного в обстрілах

13.02.2024, 11:01
154114

Вірменії та Азербайджану звинуватили один одного про обстріли у прикордонних районах. З обох сторін заявили про поранених.

Читайте також: Туск пояснив, до чого може призвести блокада кордону з Україною

Про це йдеться у заявах Міністерств двох країн.

Азарбайджанське оборонне відомство заявило, що напередодні ввечері 12 лютого із вірменської сторони вівся вогонь у напрямку населеного пункту Коханабі Товузського району. Під час обстрілу прикордонник отримав поранення.

“12 лютого о 20:50 та о 23:40 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій у напрямку населеного пункту Чинарли Товузгалинського району обстріляли зі стрілецької зброї позиції азербайджанської армії у напрямку населеного пункту Коханабі Товузського району”, – йдеться у заяві.

Згодом Вірменія звинуватила Азербайджан в обстрілі прикордонного населеного пункту.

“13 лютого, починаючи з 05:30, підрозділи ЗС Азербайджану відкрили вогонь зі стрілецької зброї за вірменськими позиціями, розташованими в районі Неркін Ханд, внаслідок чого, за попередніми даними, вірменська сторона має поранених”, – заявили у Міністерстві Вірменії.

Вранці 13 лютого Держприкордонслужба Азербайджану заявила, що провела “операцію відплати” у відповідь “на дії ЗС Вірменії”. Там стверджують, що знищено вірменський пост на кордоні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com