Негода вирує на Одещині: перекрито рух транспорту, населення без світла

26.11.2023, 14:07
150385

Погода в Одесі та області сьогодні, 26 листопада погіршилася. Регіон активно засипає снігом, а на дорогах утворилася ожеледиця.

Читайте також: Погода гальмує бойові дії в Україні – ISW

Служба відновлення розвитку інфраструктури в Одеській області у Facebook попередила про перекриття руху для великовантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення Одеса-Рені та Одеса-Южне на 12 годин.

Згодом стало відомо, що трасою Одеса-Рені перекрито для усіх видів транспорту. Додатково ввели обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса.

У міськраді Одеси повідомили про ожеледицю на Київському та Тираспольському шосе, а також та Шкодовій горі. Прогнозують хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледь. Очікується сильний вітер – 25-30 м/с.

До обласного центру сніг поки не дійшов – там протягом ранку впало вже 14 дерев.

Комунальники ліквідовують наслідки негоди / фото t.me/odesacityofficial

Як пише ДТЕК, станом на 10:00 через негоду без світла залишаються 116 населених пунктів Одеської області. Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон.

Як повідомили у ДСНС, станом на 11.30 рятувальники 18 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Робота проводиться як в місті Одеса, так і по всій області.

В Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги. З заметів вилучається й інший транспорт.

У поліції додали, що через негоду на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Вказується, що є вже двоє постраждалих. Правоохоронці  забезпечують безпеку руху на слизьких та засніжених дорогах і допомагають людям, які потрапили у замети та ДТП

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com