«Нехай промінчик сонця завжди вас зігріває»: у Луцьку влаштували яскраве свято для діток (фото)

2.06.2022, 12:00
120993

Діти – це наше майбутнє і цвіт нації. Вони заслуговують на мирне життя, де спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках. Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Але цьогоріч ми зустріли його в умовах війни.

Читайте також: “Захистимо свій кордон!”: у Луцьку відбувся благодійний марафон (фото)

Тож вчора у Луцьку організували чудове свято для маленьких українців, які змушені були покинути свої рідні домівки через війну. Яскраві конкурси, театральна вистава, подарунки, солодощі, морозиво та смачнющий обід – все це організували для діток, аби вони почували себе вдома і захищено.

Привітати маленьких гостей завітали і начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко зі своїми заступниками Сергієм Мовенком та Юрієм Гупалом, керівник Благодійного фонду «Віримо в Україну» Анатолій Шваб, керівник проекту «Допомога Волині-Луганщині» Денис Авдєєв, представник Благодійного фонду «Подих милосердя» Олександр Гома та інші волонтери.

«Діточки, вітаю вас зі святом милосердя та добра. Ми, дорослі, робимо все для того, аби ви жили в безпеці і були щасливі та життєрадісні. Ми хочемо, аби промінчик сонця завжди вас зігрівав. Бажаю усім нам мирного неба, добра, здоров’я, благополуччя. Я впевнений, що Збройні сили України точно переможуть і ми разом будемо святкувати перемогу», – зазначив заступник начальника Волинської ОВА Юрій Гупало.

До вітального слова долучився і керівник Благодійного фонду «Віримо в Україну» Анатолій Шваб:

«2022 рік виявився надзвичайно складним для нас усіх і ми не думали, що у ХХІ столітті станемо свідками того, що наші українці будуть кидати свої домівки і тікати від війни, яка їх переслідує у найжорстокіший спосіб. Ми тішимося тим, що сьогодні, у цей непростий час, за підтримки Волинської обласної військової адміністрації та чисельного кола волонтерів можемо створити свято для діток.

Ми дуже раді, що можемо сьогодні прикрасити ваш день і впевнені, що перемога буде за нами, а наступного року День захисту дітей ми святкуватимемо у рідних домівках. Хочемо, аби ваше перебування на Волині було теплим і будемо докладати для цього максимум зусиль», – сказав Анатолій Шваб.

Після усіх привітань волонтери вручили маленьким українцям яскраві коробочки з подарунками, котрі складали та пакували діти з Америки. В кожному пакунку на малечу чекали солодощі, різні іграшки, канцелярські прилади та багато іншого. А після усіх розваг для малечі накрили святковий обід.

«Ми разом зі своїми дітками отримали незабутні враження від свята. Ми дуже раді, що сьогодні усі ми в безпеці, а наша малеча не чує страшних звуків пострілів. Нас так тепло прийняли, що ми дійсно відчуваємо, що вдома. Дякуємо кожному, хто долучився до організації такого чудового свята та подарував яскраві емоції кожній дитинці. Віримо, що незабаром усі разом святкуватимемо нашу спільну перемогу», – поділилася враженнями мама одного із маленьких відвідувачів свята.

Яким було святкування – дивіться на фотографіях та шукайте себе там.

               

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com