Неподалік від Сум стався викид аміаку (відео)

7.10.2020, 18:21
86064

На станції Торопилівка неподалік від Сум розгерметизувалася залізнична цистерна з аміаком. Фахівці з’ясовують, чи існує загроза для людей.

Читайте також: На Волині мати прив’язувала сина до ліжка і відправила в психіатричну лікарню, бо ненавиділа його (відео)

Про це повідомляє з посиланням на “Суспільне“.

“За попередніми даними, на одному з підприємств поблизу селища Степанівка Сумського району сталася нештатна ситуація”, – повідомив провідний фахівець сектору зв’язків за ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС у Сумській області Євгеній Могиленець. Про характер “нештатної ситуації” та рівень загрози для людей у ДСНС не повідомили.

Начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Валентина Тищенко розповіла, що сталася розгерметизація залізничної цистерни. Фахівці ДСНС повідомили в Держпродспоживлужбу, що небезпечних концентрацій аміаку на місці розгерметизації не виявили, сказала Тищенко. Працівники управління Держпродспоживслужби спільно з обласним лабораторним центром наразі працюють на місці аварії і проводять заміри, щоб визначити, чи існує небезпека для людей. Деталі перевірки пообіцяли надати 8 жовтня.

“З огляду на властивість цього газу, швидше за все, його концентрація вже розбавлена повітряними масами і загрози для людей не становить”, – сказала Валентина Тищенко.

Відео, на якому, ймовірно, зняли момент викиду, виклали в Instagram близько 13 години 7 жовтня.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Утечка амиака в Торопиловке около 8-10 км от Сум

Публикация от Сумы | Суми | Sumy (@sumylike)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com