Невідомі БПЛА атакували військови аеродром у Росії

17.12.2023, 12:00
151442

Невідомі безпілотники в ніч на неділю, 17 грудня, атакували військовий аеродром російським окупантів у Ростовській області.

Читайте також: Росіяни встановлюють на “шахеди” бойові частини від таємничої ракети – Defense Express

Як повідомляє “Астра“, БПЛА атакували аеродром у Морозовську Ростовської області. Момент масованої атаки потрапив на відео.

Атаку підтвердив і місцевий губернатор Василь Голубєв. За його версією, ППО збила “більшу частину” безпілотників над аеродромом.

“Сьогодні рано-вранці сили ППО відбили масову атаку безпілотників літакового типу на територію Ростовської області в районі Морозовська та Каменська. Більшість безпілотників було знищено. Жертв немає”, – переконує Голубєв.

Згідно з відкритими даними, на військовому аеродромі в Морозовську базується 559 гвардійський полк (в/ч 75392). На аеродромі дислоковані фронтові бомбардувальники СУ-24, СУ-24М, СУ-34.

Водночас у Міноборони РФ відзвітували, що нібито їхня ППО збила 33 безпілотника в ніч на 17 грудня над Волгоградською, Липецькою та Ростовською областями. Потім росіяни додали, що знищено ще два БПЛА у Волгоградській області.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com