“Незалежність вбила країну”: Сніжана Єгорова присвятила “некролог” Україні

6.11.2020, 12:52
88399

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка відома своїми скандальними висловлюваннями на політичну тематику, присвятила “некролог” незалежній Україні.

Читайте також: “Коли рагулі беруться за справу – ми бачимо “високий рівень гри”, – Єгорова потрапила у новий скандал (відео)

Так, на особистій сторінці у Facebook Єгорова наголосила, що “молоде тіло України вбила смертельна хвороба – незалежність”.

Також Єгорова вказала “дати життя України” – 1991-2014 рр. У такий спосіб вона натякнула, що країна “померла” після подій Революції Гідності й початку війни на Донбасі.

Єгорова зробила чергову заяву про Україну.

“Некролог: молоде здорове тіло України вбила затяжна й смертельна хвороба під назвою “незалежність”, – написала телеведуча.

Її висловлювання викликало ажіотаж у мережі – багато користувачіи розкритикували артистку за її слова, і вона опублікувала другий пост, у якому дала відсіч хейтерам.

Єгорова відповіла хейтерам після заяви про Україну.

“Усіх чортів, активістів, нациків, рагулів та інших розумово-відсталих прошу не турбувати… Я не дипломований лікар і не можу допомогти вам вилікуватися”, – додала вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com