“Ніхто від України нічого не може вимагати”: Зеленський висловився про заклики РФ змінити Конституцію

4.07.2020, 15:29
77346

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заклики російської сторони представити проект змін до Конституції про особливий статус Донбасу, заявивши, що ніхто від України нічого не може вимагати.

Читайте також: Президент Зеленський привітав співробітників Нацполіції з професійним святом

Про це він повідомив журналістів під час церемонії відкриття реконструйованого стадіону школи №1 у м. Южне, коментуючи повідомлення про те, що РФ вимагала від Києва до 6 липня представити в рамках Тристоронньої контактної групи проект змін до Конституції України, що забезпечать у майбутньому особливий статус окремих районів Донбасу, пише УНІАН.

“Ніхто від України нічого не може вимагати – ми незалежна країна, мені здається, що тут всім потрібно попрацювати над риторикою, тим більше, що це міжнародна риторика”, – сказав він. Водночас президент зауважив, що поки не готовий коментувати результати вчорашньої зустрічі помічників лідерів країн «нормандського формату” (Україна, Німеччина, Франція та РФ), що пройшла у Берліні.

“Що стосується зустрічі помічників в рамках «нормандського формату”, скажу вам відверто – поки що я не готовий це коментувати. Мені сказали, що дуже непогано пройшла зустріч, предметно”, – додав глава держави.

За словами президента, щодо результатів зустрічі в Німеччині, він проведе нараду з керівником свого офісу Андрієм Єрмаком та віце-прем’єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим, які брали участь у зустрічі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com