Нікітюк розповіла, як отримала “путівку в життя” на ТБ

21.01.2021, 15:32
93344

Українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що її участь у популярному шоу “Розсміши коміка” стала путівкою в життя і допомогла їй в кар’єрі.

Читайте також: Леся Нікітюк потрапила в аварію під час зйомки програми

Також вона повідомила, що придумувати жарти їй допомагала її команда. Такими подробицями Нікітюк поділилася в інтерв’ю YouTube-програмі “В гостях у Гордона”.

За словами Нікітюк, вона легко потрапила в проєкт “Розсміши коміка”, коли на той момент його вели Володимир Зеленський і Євген Кошовий.

Так, тоді вони підтягували на кастинг всіх тих, хто вмів жартувати і брав участь у КВН. У підсумку знаменитість пройшла проби і опинилася в шоу.

Спочатку Нікітюк заробила 20 тисяч, а потім 50 тисяч гривень. Вона зазначила, що цей проєкт став для неї путівкою в життя.

Леся Нікітюк на "Розсміши коміка"

Крім того, телеведуча згадала кілька своїх жартів з виступів і додала, що частину з них вона придумала сама, а в іншому їй допомагала її команда.

Нагадаємо, “Розсміши коміка” – гумористичне розважальне телешоу, що з’явилося 19 лютого 2011 року на українському телеканалі “Інтер”. Успішно знято 15 сезонів, а з 16-го виходить на каналі “1+1”.

Виступи Лесі Нікітюк на “Розсміши коміка”

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com