Німеччина надасть Україні ще 200 мільйонів доларів: на що підуть кошти

21.10.2023, 10:06
148605

Уряд Німеччини виділить ще 200 мільйонів доларів на відновлення України.

Читайте також: Кабмін закликають відкласти постанову N953: вона в рази ускладнює роботу волонтерів, і знищує волонтерський рух

Про це пише dpa з посиланням на держсекретаря Міністерства економічного співробітництва та розвитку Йохена Фласбарта під час його візиту до Києва у п’ятницю, 20 жовтня.

За його словами, Міністерство виділило близько 1 мільярда євро на цивільну підтримку з початку російської загарбницької війни в лютому 2022 року.

“Продуктивна дискусія… Ми розглянули основний прогрес у нашій співпраці та обговорили потенційні плани. Серед головних тем: організація Ukraine Recovery Conference 2024 року в Берліні, впровадження більш енергоефективних і зелених технологій під час реконструкції України, розширення та зміцнення нашої спільної роботи через Multidonor Coordination Platform”, – написав міністр інфраструктури України Олександр Кубраков написав про зустріч у соцмережі Х.

Разом з Фласбартом у Києві перебувала міністерка захисту навколишнього середовища Штеффі Лемке.

“Російсько-загарбницька війна також масово знищує природу та довкілля, що ставить під загрозу життєдіяльність українців у короткостроковій та довгостроковій перспективі, наприклад, щодо питної води”, – йдеться у дописі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com