Нова порція маячні від Міноборони РФ стосовно ракетних атак по Харкову

31.12.2023, 17:00
152178

Міністерство оборони Російської Федерації в черговий раз видало порцію маячні, щоб виправдати геноцид українців. У Москві заявили, що в Харкові нібито “знищили представників ГУР МОУ та ЗСУ, які брали участь у плануванні та виконанні атаки на Білгород”.

Читайте також: Росія відмовляється давати пояснення щодо російської ракети у Польщі

Так, в Росії звинуватили українських військових в нанесенні удару з РСЗВ по Бєлгороду, “в результаті якого загинули мирні жителі, в тому числі діти”. Нібито у відповідь окупанти “вразили центри прийняття рішень і військові об’єкти в місті Харків”.

“Ударами високоточних ракет по будівлі Служби безпеки України в Харківській області та пункту тимчасової дислокації націоналістичного формування “Правий сектор” ліквідовані представники рухомого складу СБУ, іноземні найманці та бойовики підрозділу “Кракен”, які безпосередньо здійснювали підготовку диверсій на російській території”, – заявили у Міноборони РФ.

На цинічне виправдання Москви відреагував представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

“Щодо чергової маячні від так званого Міністерства оборони держави-агресора можемо повідомити, що під час чергового терористичного акту РФ і ракетного удару вчора по Харкову жоден співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони, відповідно як і жоден боєць спецпідрозділу ГУР МО “Кракен”, не постраждав” , – заявив розвідник у коментарі “Українській правді”.

При цьому він вказав, що агресор в черговий раз вдарив по цивільних, а не військових об’єктах.

“Це постійна практика РФ і її терористичних ракетних ударів, які спрямовані саме проти цивільної інфраструктури і мирних жителів. Всі інші заяви про уявні “поразки” представників ГУР МОУ – чергова болюча фантазія людей, що живуть в паралельній реальності і ведуть геноцидну війну проти України, за що безумовно вони понесуть покарання”, – підсумував представник української розвідки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com