Нові-старі обличчя “Слуги народу”: у списки потрапили колишні “регіонали”

4.07.2019, 17:53
31837

Партія “Слуга народу” показали частину своїх списків. Туди потрапили декілька десятків “нових облич”, які у різні роки були помічниками нардепів. Про це повідомляє рух ″Чесно″.

Читайте також: Партія “Слуга народу” судиться з ЦВК через політичних клонів

Серед представлених кандидатур є помічники Табачника, Королевської, Сівковича, Геращенка, Кубіва та Катеринчука. Також у списках можна знайти колишніх помічників депутатів із ″Партії регіонів″, ″Блоку Петра Порошенка″, ″Народного фронту″, ″Батьківщини″, ″Самопомочі″, ″Відродження″.

У Верховній Раді не можуть підтвердити, чи ці кандидати одні і ті самі люди. Оскільки, усі особові справи помічників були знищені.

Вдалося встановити декілька реальних помічників нардепів, які фігурують у списках партії “Слуга народу”.

Варто звернути увагу на лідера партії Дмитра Разумкова. Як виявилося, він працював помічником Валерії Матюхи, яка тоді була у ″Партії регіонів″. З 2006 по 2010 рік сам був регіоналом. Покинув партію після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах у 2010 році.

Того ж 2010 року Разумков почав працювати із Сергієм Тігіпком. Співпраця продовжувалася до 2014 року.

Читайте також: Кандидатка від “Слуга народу” має російське громадянство та бізнес в окупованому Криму

Олександр Корнієнко, який наразі є керівником виборчого штабу партії “Слуга народу”, працював у народного депутата від ″Нашої України – Народної самооборони″ Олександра Донія. Інформацію підтвердив сам ексдепутат.

У списках зазначається ще один Олександр Корнієнко, який був помічником у голови фракції ″Партії регіонів ″ Олександра Єфремова, який вже три роки перебуває за ґратами за підозрою в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України, у прямій підтримці злочинної організації ″ЛНР″, а також у незаконному заволодінні майном ″Луганськвугілля″.

У пресслужбі Корнієнка заперечуються причетність до ″регіоналів″.

У списках можна знайти більше 8 кандидатів від ″Слуги народу″, які раніше були помічниками у ″Партії регіонів″ у Верховній Раді різних скликань.

Наприклад, 20-й номер списку, Данило Гетманцев, у трьох скликаннях парламенту працював у колишнього нардепа-“регіонала” Володимира Сівковича, а 119-й номер, Андрій Задорожний, був помічником одіозного ″регіонала″, ексміністра освіти й науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com