Новий “левел” ведення передвиборчої роботи командою Порошенка

5.02.2019, 11:33
10562

Чим ближче до виборів, тим більш різноманітними стають методи кандидатів досягнути омріяної цілі. Наступна стаття Петра Incognito про те, як команда Петра Порошенка використовує сучасні технології та збирає персональні дані, щоб сформувати своє “коло довіри”.

Читайте також: Журналіст викрив підступну схему підкупу виборців Порошенком

“Хто збирає ваші персональні дані для схеми Петра?

Починаємо знайомити вас з людьми, чиїми руками Порошенко реалізовує тотальну скупку голосів на президентських виборах.

Усі персональні дані мережі купців Петра так званих “секторальних”, “дільничих” та “будинкових” “чіпує” (надає спеціальні QR-коди) фірма – ТОВ “Дірект Технолоджі”. А підконтрольна вона Валентину Калашнику, якого ще у 2011-му році обрали головою Громадської Ради при Державній службі з питань захисту персональних даних. Також він є співзасновником громадської ініціативи “За гармонізацію законодавства про захист персональних даних”.

Саме так: людина, котра мала б захищати персональні дані громадян, обробляє їх та здає штабу Порошенка (фактчекінг в додатку)!

Цікаво, що Валентин Калашник, у листопаді минулого року, під час запуску проекту скупки голосів, вийшов із фірми-засновника (бенефіціара) ТОВ “Дірект Технолоджі”, замінивши себе сестрою Ярославою. Але при цьому, він досі залишається ще й президентом Української Асоціації Дірект Маркетингу (УАДМ).

Як працює система:
1) Старший виборчого округу підшуковує “секторальних”, а ці далі “дільничих”, а ті, в свою чергу, – “будинкових”, котрі і повинні надати списки тих, хто готовий продати свій голос Порошенку. Робиться це все під видом збору підписів за підтримку тих чи інших ініціатив (як-то вступ в НАТО, ЄС…).

2) Кожен, хто потрапляє в цю систему та надає свої персональні дані, отримує на пошту лист від ТОВ “Дірект Технолоджі” з присвоєнням індивідуального “QR-коду”, інструкцію до дій та територію для роботи.

3) Спеціальні “кол-центри” (детальніше про них в наступних публікаціях) обдзвонюють “однодумців” та запрошують в офіси, де представники “команди Порошенка” зчитують у них QR-коди.

4) Після верифікації в системі кожен купець стає членом великого угрупування однодумців-фальсифікаторів та отримує свою винагороду, в залежності, від місця у системі. А ще він щиро сподівається, що його оминуть каральні статті кримінального кодексу.”

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com