Новим “Холостяком” став Алекс Топольський – що про нього відомо

10.11.2021, 12:39
104803

Телеканал СТБ оголосив ім’я головного героя 12-го сезону шоу “Холостяк”

Ним став, як і передбачали фанати, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США.

Продюсери шоу описують хлопця, як сміливого та амбіційного кар’єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алексу – 32 роки. Народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

“Його шлях до мрії не був легким: Алексу довелося випробувати всі “принади” життя емігранта, змінити кілька міст і видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували характер Холостяка і переконали його в тому, що він на правильному шляху”, – відзначили автори проекту.

Читайте також: В Instagram з’являться платні підписки на контент

Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Майамі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

“Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою у нас будуть щирі емоції, тепло та справжнє кохання. І я переконаний, що зустріч її саме в Україні”, – поділився новий “Холостяк”.

Топольський також займається моделінгом, знімається у кліпах, захоплюється боксом та любить собак. Свого улюбленця Кінгстона хлопець узяв із притулку в Беверлі-Хіллз, і каже, що це набагато крутіше, ніж купити улюбленця за чималі гроші.

“Я ніколи не розумів необхідність заводити собак тільки з гарним родоводом за чималі гроші. По-моєму, врятувати життя тварині, взявши з притулку, набагато крутіше + заощадите гроші”, – поділився Алекс у своєму Instagram.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com