“Ну вбив людину – і що”: селяни про перемогу скандального Лозінського на виборах

31.10.2020, 13:44
87918

Журналісти Бігус.інфо поцікавилися у мешканців села Підвисоке Кіровоградської області, чому ті проголосували на місцевих виборах за засудженого за вбивство екс-нардепа Віктора Лозінського.

Читайте також: Віктор Лозінський, який відсидів за вбивство місцевого жителя на полюванні, виграв вибори на посаду голови ОТГ

Про це йдеться у новому сюжеті проекту Бігус.інфо.

Спершу селяни відмовлялися відповідати, чи підтримували Лозінського на виборах, та потім підтвердили.

“Це конфіденційна інформація. За результатами видно ж, що проголосували… Це таке.. Що було раніше – я там не був, що було раніше. Ми будемо дивитися, що буде тепер”, – сказав мешканець Підвисокого.

Це ж у коментарі ведучому заявила інша мешканка села. На уточнення журналіста, чи знає вона про вбивство, вчинене Лозінським, жінка відповіла ствердно.

“Ну та й що? Що тут такого? А скільки у вас там в Києві вбивають депутати людей, машинами насмерть збивають. Та хто там знає, чи полював?! Боже, ну як на полювання ходять, там випадковості всілякі є”, – сказала мешканка.

Ще один чоловік пояснив, що Лозінський зробив “багато добра”.

“Ви знаєте, скільки тут добра зробив? Ну і що! Інші теж вбивають. То таке – що він людину вбив. А скільки він добра зробив для людей. І люди за ним пішли: машину “швидку” взяв, садочок зробив, лікарню робив, школу робив. Людям похилого віку дрова дає. Що вам треба”, – пояснив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com