Обіцяв “відмазати” від армії: у Кропивницькому працівника міграційної служби піймали на отриманні хабаря (фото)

2.10.2020, 14:12
85637

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Миколаєві затримали 33-річного головного спеціаліста одного з районних секторів в м. Кропивницький Управління ДМС України в Кіровоградській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Читайте також: Купували неякісні елементи для колій: СБУ піймало посадовців “Укрзалізниці” на корупційній схемі

Як передає Кореспондент, про це повідомляє прес-служба ДБР у п’ятницю, 2 жовтня.

“За даними слідства, головний спеціаліст вимагав у 24-річного громадянина $3500 за надання впливу на прийняття рішення посадовими особами Кропивницького ДВК, а саме виключення останнього з військового обліку у зв’язку з визнанням непридатним до військової служби за станом здоров’я”, – сказано в повідомленні.

Читайте також: Обіцяв успішну здачу іспитів: у Житомирі на отриманні хабара попався доцент університету (фото)

Повідомляється, що 1 жовтня на автозаправці чиновник отримав від громадянина хабар у сумі $3500. Потім його затримали правоохоронці, а гроші виявили та вилучили.

В Кропивницькому затримано працівника міграційної служби, який обіцяв за $3,5 тис. відмазати від армії, - ДБР 01В Кропивницькому затримано працівника міграційної служби, який обіцяв за $3,5 тис. відмазати від армії, - ДБР 02В Кропивницькому затримано працівника міграційної служби, який обіцяв за $3,5 тис. відмазати від армії, - ДБР 03В Кропивницькому затримано працівника міграційної служби, який обіцяв за $3,5 тис. відмазати від армії, - ДБР 04В Кропивницькому затримано працівника міграційної служби, який обіцяв за $3,5 тис. відмазати від армії, - ДБР 06

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com