Обов’язковий елемент цьогорічного святкового столу – салат “Новорічний дракон”

31.12.2023, 16:01
152170

Салат “Новорічний Дракон” – це страва, яка обов’язково має бути на святковому столі в ніч з 31 грудня на 1 січня. Все тому, що символом року, що приходить, буде Земляний Дракон – якщо не вшанувати його, то наступні 365 днів навряд чи виявляться для вас вдалими.

Читайте також: Старовинні рецепти традиційної святкової куті

Інгредієнти на смачний новорічний салат:

– 400 грам крабових паличок;

– 4-5 яєць;

– 250 грам консервованої кукурудзи;

– 1 яблуко;

– 1 цибуля порей;

– 2-3 листочка пекінської капусти;

– 3 плоди ківі;

– маслини;

– огірок;

– 200 грам майонезу.

Починаємо готувати салат на новорічний стіл

Крабові палички позбавити від плівки, дрібно нарізати. У яблука прибрати серцевину, також подрібнити дрібним кубиком. Висипати обидва інгредієнта в миску, заправити майонезом, перемішати. Яйця зварити, остудити, очистити і у одного яйця відібрати білок. Все інше нарізати кубиком. Додати до яблука і крабових паличок нарізану цибулю-порей, яйця, кукурудзу.

Викласти салат на блюдо, дотримуючись форми дракона. Нарізати ківі слайсами, прикрасити зверху. З яєчного білка і маслин зробити очі для дракона, з маслин також спорудити лапки. Гребінь і хребет сформувати з цибулі-порею і свіжого огірка. З листочків пекінської капусти зробити крила. Вуаля – салат можна подавати на стіл.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com