Обсервація входить у вартість квитка з-за кордону, – Владислав Криклій

12.04.2020, 21:47
69385

Громадяни України, які повертаються з-за кордону під час купівлі квитка оплачують так само і обсервацію, яка є обов’язковою.

Читайте також: Криклій прокоментував рішення про звільнення керівника “Укрзалізниці”

Як інформує Zik, про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Ми якраз зараз останній тиждень відпрацьовуємо сценарій стосовно того, як відбуватиметься обсервація. І ми говоримо тільки про той формат, що громадянин, заздалегідь купуючи квиток, оплачує так само і обсервацію, тобто вона є обов’язковою, більше того, він підписує цю обов’язкову обсервацію”, – зазначив Криклій.

За словами міністра, громадяни підписують зобов’язання щодо дотримання обсервації також під час реєстрації у країні, з якої громадяни вилітають. Згодом, після прибуття пасажирів до України, цей процес надалі контролюється на території.

“Зрозуміло, що термоскринінг, перевірки стандартні, прикордонна служба, митники і у супроводі поліції їх вже довозять до місць обсервації. І на місцях обсервації так само присутні будуть поліцейські, які контролюватимуть периметр, щоб ніхто з тих, хто має дотримуватися обсервації, не порушував правил”, – додав міністр.

Нагадаємо, нещодавно міністр інфраструктури України Владислав Криклій прокоментував можливе підвищення цін “Укрзалізницею” після завершення карантину. За словами чиновника, не вистачає закону щодо незалежного регулятора у сфері транспорту, щоб тарифи встановлювалися саме ним.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com