Одіозній соратниці Пашинського Чорновол оголосили підозру

10.04.2020, 12:53
69182

Про підозру в навмисному заподіянні смерті повідомили екс-народному депутату, повідомляється на сайті Держбюро розслідувань.

Читайте також: Слідчі ДБР обшукують будинок колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол у справі про пожежу в офісі Партії регіонів в 2014

Осудна стаття регламентується п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, 18 лютого 2014 року підозрювана керувала діями групи осіб і безпосередньо брала участь в підпалі будинку в центрі Києва на вулиці Липська, в якій розташовувався офіс однієї з політичних партій. В результаті пожежі загинув працівник 1948 року народження, який перебував в приміщенні партійного офісу.

У п’ятницю, 10 квітня, слідчі ДБР провели обшуки за місцем проживання підозрюваної, в ході яких вилучено речі, які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області. Оперативний супровід – Головне оперативне управління Державного бюро розслідувань.

У разі доведення провини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com