Слідчі ДБР обшукують будинок колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол у справі про пожежу в офісі Партії регіонів в 2014

10.04.2020, 10:29
69161

Печерський районний суд Києва дозволив слідчим Держбюро розслідувань провести обшук у народної депутатки Тетяна Чорновол.

Читайте також: У Рівному СБУ вилучила в банди, причетної до замовлення вбивства, 600 кілограм бурштину (фото)

Відповідну ухвалу політик опублікувала у своєму Facebook, повідомляє канал 24.

В ухвалі зазначається, що йдеться про події 18 лютого 2014 року. Тоді нібито Чорновол вбила Володимира Захарова 1948 року народження, який, на думку слідчих, помер внаслідок того, що політик і її спільник, якого ще не встановили, підпалили будівлю на вулиці Липська, 10, де був головний офіс Партії регіонів.

“… з метою виявлення та фіксації про обставини вчинення кримінального правопорушення, а також відшукання та вилучення речей, а саме жіночої куртки сірого кольору, шолому, ранця (рюкзака) чорного кольору, жіночих штанів чорного кольору, документів, нотатків, записів, чорнових рукописних або друкованих записів, комп’ютерної техніки, флеш-накопичувачів, які можуть містити ознаки скоєних злочинів, саморобних запалювальних зарядів “напалм”, металевих дротів, цепків, вогнепальної зброї, холодної зброї, в тому числі травматичної дії”, – йдеться у документі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com