Одіозний нардеп Грановський заявив, що не волів би працювати у Раді-“овочебазі”

26.07.2019, 14:48
34647

Чинний нардеп від БПП Олександр Грановський, який програв на 169 окрузі представнику партії “Слуга народу” Олександру Куницькому заявляє, що не хотів би бути в Верховній раді, якщо вона перетвориться на “овочебазу” і якщо скасують депутатську недоторканність.

Читайте також: Суд дозволив Куницькому від “Слуги народу” балотуватися до Ради

“У випадку, якщо парламент перетвориться в овочебазу, де голоси інших будуть не потрібні, де немає недоторканності, а значить цими людьми можна легко керувати, я не дуже хотів би там бути”.

“Незважаючи на те, що я не знаходжусь в новому парламенті, мені б не хотілося, щоб знімали недоторканність. Я вважаю, що це перетворить цей орган в абсолютно неефективний, оскільки у будь-якого президента, не дивлячись на імена, може з’явитись тяга і до диктатури, і до узурпації”.

“Я, як ніхто інший, можу пояснити ці емоції, які відчувають люди, сидячи на четвертому поверсі в цій будівлі (кабінет президента знаходиться на четвертому поверсі АП на Банковій – УП). Чи треба їм давати таку можливість? Я вважаю, що ні. Бо не буде ніякої конкуренції. Я вважаю, що зняття недоторканності буде колосальною помилкою”, – заявив політик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com