Аліна Паш підробила довідку про поїздку у Крим і навряд чи поїде на Євробачення 2022

15.02.2022, 16:29
111489

Державна прикордонна служба не видавала переможниці Нацвідбору на “Євробачення-2022” співачці Alina Pash довідку про в’їзд у Крим.

Читайте також: Аліна Паш може не поїхати на Євробачення: названа причина

Про це повідомило Суспільне у своєму Telegram-каналі.

Таким чином, фактично це є порушенням правил участі в національному відборі на міжнародний музичний конкурс.

Як заявили в Держприкордонслужбі, вони проаналізували інформацію, яка була поширена громадським мовником України (“Суспільне”) про документ”нібито наданий відомством фізичній особі для подання в рамках відбору на Євробачення”.

“Повідомляємо, що нам не відомо, який документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався, і під таким номером нікому не надавався”, – йдеться в заяві.

ДЦОСІ ДПСУ також отримало офіційне звернення від Національної суспільної телерадіокомпанії України з приводу підтвердження створення такого документа, і тепер мовнику найближчим часом буде дано відповідь.

Також Демченко уточнив, що зараз підрозділ прикордонної служби опрацьовує відповідь на звернення самої Alina Pash про поїздку в окупований Крим, яке надійшло і зареєстровано у відомстві.

Нагадаємо, раніше співачка говорила, що запит на те, аби отримати документ від Прикордонної служби України подавав її помічник. “Щойно вони отримали довідку, одразу віддали представникам Суспільного”, – йшлося в офіційній заяві артистки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com