Окупанти в Криму зливати перероблені виноматеріали у Чорне море (відео)

29.10.2019, 12:50
49419

В окупованій Феодосії в місці, де раніше в Чорне море впадав каналізаційний стік, стали зливати перероблені виноматеріали. Повідомляє УНІАН з підтверджуючими кадрами опублікованими прихильником анексії Криму Олександром Таліповим в Facebook.

Читайте також: Кримський міст у Азовському морі спричинив екологічну катастрофу (фото, відео)

“Молочна ріка, кисільні береги це вже не те. Феодосія запускає новий бренд−Багряні ріки! Знято вчора (неділя) о 12 годині дня, чути винний запах. Судячи з усього, якийсь винзавод (цікаво який, в межах Феодосії є тільки один) злив у лівньовку виноматеріали. Чекаємо заяви, що це після дощу екологічна чиста водиця з травками”, − написав він.

За словами блогера Олександра Гірського, ввечері понеділка замість фіолетової рідини в море знову стали скидати нечистоти.

“Тим часом я приїхав до набережної і подивився, що відбувається. Фіолетова рідина більше не ллється, але ллється вода з запахом лайна, що означає − ситуація стабілізувалася”,− написав він у Facebook.

“Аналогічна історія трапилася півтора року тому в Коктебелі, коли місцевий завод тиждень лив винний матеріал, пави прямо в море. Цього літа фонтан лайна вирвався прямо на пляжі”, − додав блогер.

Молочная река, кисельные берега это уже не то. Феодосия запускает новый бренд-Багровые реки! Снято вчера в 12 часов дня, стоит винный запах. Судя по всему, какой-то винзавод (интересно какой, в черте Феодосии есть только один) слил в ливневку виноматериалы..Ждём заявления, что это после дождя экологическая чистая водица с травками..

Publiée par Alexandr Talipov sur Lundi 28 octobre 2019

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com