Окупанти викрали секретаря міськради Нової Каховки і катують його

19.03.2022, 07:40
114942

Російські окупанти захопили в полон секретаря міської ради Нової Каховки Дмитра Васильєва та утримують його в СІЗО, застосовуючи тортури.

Повідомляє на facebook-сторінці дружини посадовця Людмили Васильєвої

“Секретар ради Новокаховської об’єднаної територіальної громади Васильєв Дмитро В’ячеславович уже понад дві доби захоплений й утримується в полоні російськими окупантами в підвалі (ізолятору тимчасового утримання) в приміщенні поліції м. Нова Каховка, яке використовується окупантами як “офіс” так званої “комендатури”, – йдеться у повідомленні.

Васильєва зазначила, що окупанти тиснуть на Васильєва, аби він змінив своє ставлення до російської окупації. За її словами, до секретаря застосовують фізичний і моральний тиск, включно з елементами катувань.

Як твердить його дружина, голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута та міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко знають про полон Васильєва.

У коментарі УП Людмила Василь’єва повідомила, що коли сталося викрадення, її та дітей не було у місті.

Дослівно: “Ми постійно тримаємо зв’язок, а тут його не було. Потім мені подзвонили і сказали, що його викрали. Сталося це ще 16 березня о 3 годині. Я почала його шукати.

І єдине, що знаю, що він нібито перебуває у підвалі будівлі поліції, яка зараз захоплена. Я змогла передати йому передачку туди, але чи отримав він її чи ні, я не знаю. Також написала заяву в прокуратуру через його зникнення”.

Заява Васильєвої до прокуратури

__________________________________________________________________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com