Окуповані рашистами території потерпають від епідемії COVID-19: гинуть люди

29.10.2023, 14:16
148890

Мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров заявив, що на тимчасово окупованих територіях України розпочалася епідемія коронавірусу. Росіяни проводять вакцинацію, проте від неї гинуть люди.

Читайте також: РФ на окупованих територіях залучатиме дітей до виробництва дронів – Федоров

Про це Федоров повідомив в ефірі телемарафону. Він зауважив, що загарбники влаштували в медичній сфері на окупованій території “російську рулетку”.

“На тимчасово окупованих територіях продовжуються проблеми з медициною. Сьогодні розпочалася епідемія коронавірусу. Але від тієї вакцини, яку ворог вводить нашим мешканцям, вони помирають. Сьогодні можемо констатувати той факт, що за останній тиждень щонайменше 4 людини від вакцинації померли”, – додав Федоров.

Мер Мелітополя також розповів про проблему з лікарями. Більшість українських медиків виїхали, тож росіяни завозять своїх. Насамперед, ворог забезпечує персоналом лікарні для військових. Натомість до громадських лікарень деякі категорії лікарів приїжджають з РФ “вахтовим методом”,

“З лікарем може пощастити, а може – ні: наших медиків обмаль, а непотріб з ерефії їде вахтовим методом гроші заробити”, – додав він у підписі до відео в Телеграм.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com