Олег Сенцов привітав українців з Новим роком та річницею дня народження Бандери

1.01.2020, 16:47
58378

Український режисер, звільнений з російського полону в’язень Олег Сенцов побажав Україні та її громадянам в новому році перемоги і привітав також із днем народження провідника ОУН Степана Бандери, на честь якого 1 січня в столиці відбудеться хода.

Читайте також: Сенцов записав відеозвернення із закликом не забувати про нацгвардійця Віталія Марківа

Свою заяву українець опублікував у Facebook.

“У наступному року я бажаю Україні та її громадянам не тільки повернення в’язнів, але і найголовнішого. Я бажаю всім нам одного – перемоги! Тому що без неї у нас немає майбутнього. Тому що без неї ми не будемо мати свою країну”, – написав Сенцов.

Колишній бранець Кремля наголосив, що йому не байдуже, як називаються вулиці, якими він ходить в Україні. “Мені не байдуже назва вулиць, якими я ходжу у своєму місті. Я хочу ходити проспектом Бандери, а не Сталіна. І до речі, Степане Андрійовичу, зі святом”, – зауважив Сенцов.

Згадуючи 2019 рік, режисер зазначив, що це був складний рік для нього, як і для понад сотні полонених, які повернулися з російського полону на рідну землю. Сенцов подякував усім, хто допоміг його звільненню з кремлівського ув’язнення і наголосив, що буде продовжувати говорити про решту політв’язнів, поки вони всі “не повернуться додому”.

“Минулий рік був дуже важливий для мене. Також як і більше сотні полонених, я повернувся до своєї родини та до своєї країни. Я дуже радий за усіх визволених, та нескінченно вдячний тим, хто боровся та виборов нашу свободу”, – підсумував українець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com