Сенцов записав відеозвернення із закликом не забувати про нацгвардійця Віталія Марківа

31.12.2019, 17:49
58331

Український режисер Олег Сенцов записав відеозвернення, в якому закликав не забувати про нацгвардійці Віталія Марківа, якого італійський суд засудив до 24 років ув’язнення. Відповідне відео Сенцов оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: “Відпускаємо вбивць”: Сенцов прокоментував обмін полоненими

“Не забувайте про Віталія Марківа. Свободу Віталію Марківу”, – зазначив Сенцов.

Режисер також поділився спогадами і розповів, що завжди мріяв зустріти Новий рік в Карпатах. Так, коли він перебував у Лабитнангі, йому писали листи, на які він відповів, що наступний рік обов’язково зустріне в Карпатах.

″Все своє життя я хотів зустріти Новий рік в Карпатах. На жаль, цього так і не відбулося до в’язниці. Коли в січні мій друг зі Львова написав мені листа в Лабитнангі, як ще одне новорічне свято пройшло без тебе, я відповів: “Бронюй місця в готелі – наступний рік зустрічаємо разом в Карпатах. Він тоді дуже здивувався, але бронь зробив, вважаючи, що я щось знаю. Звичайно я нічого не знав, а тільки відчував, що наступний рік я зустрічатиму саме в Карпатах. І ось я тут″, – написав Сенцов.

Він також зазначив, що знаходиться у військовій частині Нацгвардії, в зв’язку з чим привітав з Новим роком всіх нацгвардійців України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com