Олександр Лукашенко запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь

11.10.2019, 13:50
46518

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив Президента України Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час. Як інформує Цензор.НЕТ з посиланням на прес−службу білоруського лідера, про це він повідомив в подячному листі, який адресував Зеленському.

Читайте також:  Зустріч Зеленського з Лукашенком: президенти обмінялись жартами про Росію

“Президент Білорусі Олександр Лукашенко направив лист подяки Президенту України Володимиру Зеленському. Глава держави подякував українському лідеру за теплий прийом білоруської делегації в Житомирі, зазначивши, що проведені переговори на вищому рівні продемонстрували солідарність країн в питаннях міжнародного порядку денного та двостороннього співробітництва”, − говориться в повідомленні.

“Підсумки II Форуму регіонів України та Білорусі яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу”, − підкреслив Лукашенко.

Крім того, він висловив упевненість в успішному здійсненні всіх білорусько−українських проектів в промисловості, сільському господарстві, енергетиці, транспортній та логістичної галузях, а також у розширенні культурних зв’язків для зміцнення традицій добросусідства.

Переконаний, що домовленості, досягнуті в Житомирі, будуть обов’язково реалізовані. Розраховую на продовження активних і змістовних контактів “, −зазначив Лукашенко.

“Президент також запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час”, – повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, що 4 жовтня, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Білорусі Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com