Олена Кравець може піти у мери Києва, а Зеленський хоче розпустити Раду

23.06.2020, 17:50
76311

“Резидент” із посиланням на джерело в Офісі президента стверджує, що найближчим часом глава держави Володимир Зеленський відправить у відставку голову Одеської облдержадміністрації Максима Куцого. Про це пише “Гордон”.

Читайте також: Сергій Бабкін та Олена Кравець записали спільну пісню “Спалах” (відео)

Співрозмовник Telegram-каналу заявив, що Куцого звільнять протягом місяця.

 

Олена Кравець балотуватиметься в мери Києва?

Telegram-канал “Чорная лампа” (його веде головред “Радіо НВ” Валерій Калниш) пише, що кандидаткою від “Слуги народу” на виборах мера Києва може стати актриса “Кварталу 95” Олена Кравець.

“Щойно зателефонували із соціологічної служби й попросили пройти опитування щодо виборів мера Києва. 15 хвилин. Усе – як завжди, крім одного прізвища у списку ймовірних кандидатів. Олена Кравець. Актриса “Кварталу 95”. Її, а також [шоумена, екскандидата в нардепи від “Голосу”] Сергія Притулу ті, хто складав опитування, занесли навіть у можливий другий тур із [чинним мером столиці] Віталієм Кличком. Цю честь зі списку з 10–12 прізвищ зробили тільки їм (був ще хтось, але я забув)”, – повідомив Калниш.

Він заявив, що нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко, який заявляв про намір балотуватися, у цьому опитуванні не фігурував.

Зеленський хоче показати “Слузі народу”, що готовий до перевиборів

“Резидент” стверджує, що президент України Володимир Зеленський готовий розпустити Верховну Раду, навіть незважаючи на зниження рейтингу пропрезидентської партії “Слуга народу”.

“еленський готовий розпустити Раду, навіть якщо рейтинг “Слуги народу” буде 20%, але маніпулювати собою він не дозволить, групи впливу всередині фракції мають усвідомити, що президент не тримається за владу. Більшість із депутатів більше не потрапить у Раду, а отже, їм потрібно стримати свої апетити й політичні амбіції”, – заявляє паблік, не уточнюючи, з чим пов’язаний демарш президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com