Олена Зеленська підтримала принцесу Кейт Міддлтон, яка бореться з раком 

24.03.2024, 14:00
156253

Перша леді України Олена Зеленська звернулася до принцеси Кейт Міддлтон, яка нещодавно розповіла про свою боротьбу із раком.

Читайте також: Олена Зеленська увійшла в топ-25 найвпливовіших жінок світу за версією Financial Times

Олена наголосила, що британці та українці стали близькими за час війни, тому вона побажала Кейт швидкого одужання та перемоги над складним захворюванням.

“Я віддаю шану Вашій Королівській Високості за мужність і незламний дух у боротьбі з важкою хворобою. Ваша Королівська Високість, королівська родина й народ Великої Британії стали дуже близькими народу України. Разом з усіма українцями бажаю Вашій Королівській Високості повного й швидкого одужання”, – написала перша Леді у себе в Instagram.

Скріншот сторіз Олени Зеленської 

До слова, 22 березня 2024 року на офіційній сторінці принца та принцеси Уельських зʼявилося відео, де Кейт Міддлтон зізналася, чому довгий час не виходила на публіку. Виявилося, що після планової операції в січні на черевній порожнині все стало значно серйозніше з її здоров’ям. У Кейт діагностували рак. Зараз принцеса проходить курс хіміотерапії та перебуває на ранній стадії цього лікування. Вона довго не наважувалася про це розповісти, проте зараз дякує за слова підтримки всіх небайдужих.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com