Олена Зеркаль заявила, що помічник Зеленського рекомендував їй знизити свою активність у медіа

5.12.2019, 17:50
55697

Колишня заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль повідомила, що помічник президента Андрій Єрмак рекомендував їй знизити медійну активність. Про це вона розповіла в ефірі Радіо НВ.

Читайте також: “Хоче миру з Росією”: Зеркаль прокоментувала зустріч Зеленського з лідерами “нормандської четвірки”

″Ми говорили з приводу моїх останніх інтерв’ю, і він наполегливо рекомендував припинити мою медіа активність. Це стосувалося загальних підходів.  З вересня до перемоги в Гаазі я не дала жодного інтерв’ю, не прокоментувала жодної події і не вийшла з жодним постом″, – сказала Олена Зеркаль.

Вона вказала, що прислухалася до рекомендації помічника президента, тому що їй було важливо закінчити всі справи і не створювати додаткової напруги, щоб не ризикувати результатами.

″У мене були коментарі стосовно зовнішньої політики, у мене були інтерв’ю, у яких я давала свою оцінку тому, як відбувається звільнення наших полонених. Це був широкий спектр питань. Логіка полягала в тому, що я не є частиною команди, яка приймає рішення, і що мої коментарі можуть зашкодити процесам, якими опікується Офіс президента та президент″, – пояснила ексзаступниця голови МЗС.

Нагадаємо, Олена Зеркаль була призначена на посаду заступника міністра закордонних справ України в 2014 році. У травні 2019 року вона відмовилася від посади заступниці голови тоді ще Адміністрації президента.

28 листопада 2019 року Олена Зеркаль написала заяву про звільнення з посади заступниці голови МЗС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com