Телеведуча і фахівець з етикету Ольга Фреймут розповіла “КП в Україні”, як правильно вживати цей напій і висловила особисте ставлення до непомірного вживання жінками алкоголю.
“Немає нічого гіршого, ніж п’яна жінка. А від горілки: волочаться ноги, псується дикція, очі розглядають ніс. Від цього навіть симпатична дама стає схожою на креветку. Все обличчя стає червоним і зім’ятим, ніби його випрали у машинці при високій температурі і забули викрутити. Я вже мовчу про неконтрольовані розмови, блювоту і огидне дихання“, – вважає Ольга.
Читайте також: Навіть легкі випадки COVID-19 залишають слід у мозку
Телеведуча так само розповіла про етикет вживання горілки, якщо ви вже її збираєтеся вживати.
Міцний алкоголь, зазначила Фреймут, такий як віскі або брендi, закушувати не прийнято. Однак горілка вважається винятком – її закушувати потрібно.
“Ікрою бажано, а не цибулиною”, – додала Ольга.
Пити горілку слід охолодженої з чарки і до дна, радить Фреймут. Занюхувати хлібом або іншими предметами не варто. Також телеведуча каже, що між першою і другою чаркою паузи бути не повинно.
Прийнято говорити тости під час трапези, в той час як інші напої п’ють мовчки (вимовляють тост у розпал вечері і по її завершенні).
Якщо збираєтеся відсвяткувати якусь подію – вибирайте шампанське. Горілку п’ють через сумні життєві обставини.
Ольга Фреймут зізналася, що і сама п’є горілку, але тільки у коктейлях. Її улюблений – “Космополітен”.
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook
Коментарі (0)