Оля Полякова осоромилася заявою про російського репера Моргенштерна

24.09.2021, 17:21
101674

Епатажна українська співачка Оля Полякова зробила досить скандальну заяву про російського репера Моргенштерна, якого в Україні внесли до так званого “чорного списку” Мін’юсту – перелік осіб, які загрожують національній безпеці.

Читайте також: Світлана Тарабарова вперше показала обличчя своєї донечки

Про скандального співака Полякова висловилася в новому випуску шоу “Дорослі дівчата”, запис якого опубліковано на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної.

Випуск присвячений вихованню підлітків. І коли мова зайшла про ризик того, що дитина може захотіти стати блогером або популярним замість того, щоб піти вчитися (як Моргенштерн, наприклад), Полякова заявила:

“Давайте почнемо з того, що Моргенштерн – глибоко талановита людина. Це потрібно теж розуміти. Будь ласка, пробуйте – записуйте пісні з матюками. Ось моя Маша пробує”.

Моргенштерн

При цьому співачка впевнена, що її донька не проміняє навчання в університеті на ці спроби.

За її словами, Маша – відповідальна та самостійна дівчина, вона вже зараз сама собі заробляє на життя, зокрема, на рекламі в Instagram: “Я не даю своїй дитині гроші, взагалі. Іноді вона може мені зателефонувати, сказати: “Мам, ну, я зовсім вже… мені нема на чому їхати, мені на таксі дай 200-300 гривень. Я їй пересилаю”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com