Світлана Тарабарова вперше показала обличчя своєї донечки

24.09.2021, 09:30
101640

Відома українська артистка Світлана Тарабарова є мамою двох чудових дітей

Разом з коханим чоловіком вона виховує сина Івана та донечку Марію. Довгий час зірка українського шоу-бізнесу приховувала обличчя дівчинки. Однак, не так давно Світлана Тарабарова опублікувала зворушливі фото донечки, показавши її обличчя.

Читайте також: Експерти назвали 7 причин, чому секс перестає приносити задоволення

За словами виконавиці, 23 вересня Марії виповнюється рік. Саме з такої чудової нагоди Світлана Тарабарова розмістила кадри на сторінці в Instagram. Маленька іменинниця позує біля святкових кульок та мило усміхається.

Дівчинка постала перед камерою у красивому костюмі рожевого кольору. На голові в неї був стильний бантик. Також на одному з фото біля Марії позує її старший братик. Іван тримає дівчинку за руку та щиро до неї усміхається.

У дописі Світлана Тарабарова повідомила, що не встигає стежити за тим, як ростуть її діти. За словами артистки, час летить із шаленою швидкістю. Зірка українського шоу-бізнесу неймовірно щаслива бути мамою такої неймовірної донечки.

А ще Світлана Тарабарова заявила, що безмежно любить своїх дітей. До щирих слів та привітань відразу долучилось багато шанувальників. Вони оцінили нові фото Тарабарової та побажали її донечці лише найкращого дитинства та щасливого майбутнього.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com