Оля Полякова поскандалила з міністром охорони здоров’я через її концерт у Харкові (відео)

15.10.2020, 10:33
86635

Українська співачка Оля Полякова влаштувала перепалку з главою МОЗ Максимом Степановим. Артистка зажадала від чиновника пояснень за слова, що через її концерту більше українців захворіють коронавірусів.

Читайте також: Колишня повія йде в депутати

За словами голови МОЗ, на момент проведення концерту Харків знаходився на перших місцях по захворюваності в Україні. Через два тижні в місті фіксують нові рекордні показники захворюваності – 500−600 випадків щодня.

“Ви серйозно вважаєте, що таке збільшення захворюваності відбулося через мій концерт, а не через метро, де ніхто не носить маски?.. Була маніпулятивна думка, що через концерт Полякової в Харкові був спалах. Так ось, спалаху не було і я хочу, щоб ви це визнали”, – звернулася співачка до глави МОЗ в ефірі телеканалу Україна 24.

Полякова послалася на розмову з головою Харківської обласної державної адміністрації, який, за її словами, “підтвердив, що концерт не був заборонений, а скандал, швидше за все, пов’язаний з передвиборчими кампаніями”.

Вона навела цифри захворюваності в Харкові після її концерту. За її словами, наступного дня після виступу в місті зафіксували менше випадків коронавірусу: 2 жовтня 342 хворих, а 4 жовтня – 271, 5 жовтня – 284.

Читайте також: В Одесі вчителька влаштувала скандал через відповідь школярки українською (аудіозапис)

У відповідь Степанов заявив, що його претензії адресовані не співачці конкретно, а організаторам концерту та місцевій владі, які влаштовують масові концерти в розпал пандемії.

За словами голови МОЗ, будь-які масові зібрання людей, зокрема, концерт, є тим фактором, який впливає на зростання захворюваності на COVID-19.

“Будь-який концерт з великою кількістю людей впливає. І це аксіома, це навіть не теорема, яку треба довести. Я не розумію про що ми сперечаємося, і що ви хочете довести? Чи вплинув концерт, в якому ви брали участь, – вплинув”, – сказав Степанов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com