Оля Полякова потрапила в скандал через фото з “харошимі рускімі” Невзоровим та Білоцерківською

4.05.2023, 16:32
140031

Українська співачка Оля Полякова потрапила у скандал через нещодавнє фото з “харошимі рускімі”.

Читайте також: ПСЖ відсторонив Мессі від команди і позбавив зарплати

Так, на своїй сторінці в Instagram виконавиця розмістила фото, на якому зображена з російською журналісткою та блогеркою Нікою Білоцерківською та російським опозиціонером Олександром Невзоровим.

Як розповіла Полякова, разом з ними вона провела благодійну вечерю, під час якої збирали гроші на допомогу Україні:

“Благодійна вечеря у Ніки Білоцерківської з приводу виходу книги Олександра Невзорова “Походження геніальності і фашизму”. Зібрано грошей на дві карети швидкої допомоги для парамедиків!” – повідомила Полякова.

Втім, далеко не всі шанувальники співачки оцінили жет доброї волі від російських опозиціонера та журналістки: “Хороших росіян не було і не буде! Запам’ятайте це назавжди!”, “Сам факт – їхня національність: це уже привід не мати з ними нічого спільного. Я б навіть не дихала з ними одним повітрям”, “Хороших” серед росіян немає! Війна триває, і неважливо, яким способом вони хочуть змити нашу кров зі своїх рук… от слів немає від цього вчинку”.

Була приголомшена цією благодійною вечерею й журналістка Аліна Доротюк. У своїх соцмережах вона розмістила пост, у якому також наголосила, що “хароших рускіх” не існує:

“Днями я побачила купу сторіз з лазурного узбережжя Франції, де українська співачка Оля Полякова і відома фотографиня Соня Плакидюк весело спочатку готують, потім проводять так само весело час  в компанії – увага – так званих “хароших росіян”. Далі – це фото, яке ви зараз бачите. На ньому наші патріотки стоять у компанії Олександра Невзорова (який проповідував ідею фашизму і був одним із авторів нової ідеології для путіна) і Ніки Білоцерківської (якій Полякова закликала дати українське громадянство). Перший типу чистосердечно визнав свої помилки і покаявся; друга – готова прихистити у себе чи не всю українську біженську еліту (цікаво, чи не тому, що боїться санкцій і що лишиться без усіх своїх неземних благ на тому ж таки лазурному узбережжі)”, – написала Доротюк.

Зазначимо, що Ніка Білоцерківська на початку повномасштабного вторгнення рф до України засудила дії кремлівського диктатора путіна. Блогерка у своїх соцмережах активно висвітлювала новини про те, як військові рф безжально нищать Україну. За свої висловлювання та дії на Ніку завели справу за так звану “дискредитацію російської армії”. Також у червні минулого року майно Білоцерківської в Росії арештували. У лютому цього року стало відомо, що Білоцерківську засудили до дев’яти років в’язниці через антивоєнну позицію.

До речі, Білоцерківська на початку повномасштабної війни прихистила у себе Олю Полякову з двома доньками. Блогерка мешкає у Франції.

Стосовно Олександра Невзорова, 2012 року, під час президентських виборів в рф, журналіст не лише агітував за путіна, але й був його довіреною особою. Та з початком повномасштабної війни росії проти України повністю стояв на боці українських військ та інтересів. 3 червня 2022 року Невзоров повідомив, що він та його дружина Лідія отримали українське громадянство за визначні заслуги перед Україною. У лютому цього року стало відомо, що у росії Невзорова засудили до 8 років колонії. Журналіста визнали винним за статтею про “фейки” щодо російської армії, яку внесли до Кримінального кодексу рф невдовзі після початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

Ще у березні Олександр Невзоров разом із дружиною Лідією виїхав з Росії і перебуває за кордоном.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com