Омелян пропонує Hyundai налагодити виготовлення електроавтомобілів в Україні

3.05.2019, 15:50
23426

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запросив корейську компанію Hyundai для розгляду задуму розміщення потужностей в Україні для виробництва електрокарів.

Читайте також: Омелян хоче відмінити залізничне сполучення з Росією

Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України з посиланням на підсумки зустрічі Омеляна з послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу.

“Ми розглядаємо компанію Hyundai як потенційного партнера для виробництва електрокарів в Україні. Лінійка електрокарів Hyundai – дуже цікава і конкурентна. Ринок в Україні та Європі розвивається стрімко, тому цей напрям співпраці є вкрай перспективним”, – цитує прес-служба міністра.

Голова українського транспортного відомства також запросив корейські архітектурні компанії до співпраці в питанні будівництва нового аеропорту у Дніпропетровській області. “Цього року ми готуємося до будівництва нового аеропорту у Дніпропетровській області. Цей аеропорт стане найбільшим на сході України. Ми з радістю розглянемо пропозиції всіх зацікавлених корейських архітектурних компаній”, – повідомляє прес-служба міністра.

Також Омелян запросив корейських інвесторів до участі у будівництві в нашій країні річкових барж і терміналів. “Ринок внутрішніх річкових перевезень зростає з кожним роком. Це може бути гарною можливістю для корейських інвесторів зайти на український ринок і будувати в Україні баржі, перевантажувальні термінали та річкові вокзали”, – додав міністр. У свою чергу, посол Кореї в Україні зазначив, що Hyundai висловила зацікавленість в прийнятті участі в тендері Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) по відбору підрядника на будівництво метрополітену в Харкові.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com