Оновлюємо гардероб: речі, які потрібно замінити

6.01.2024, 21:00
152475

Якщо ви зіткнулися з проблемою під назвою “нема чого вдягнути” або “чим забита шафа, адже я нічого не можу там знайти?” – пора розвантажити її. Переглядати свій гардероб радимо регулярно і обов’язково – принаймні раз на шість місяців або з поділом на два сезони: весна/літо і осінь/зима.

Читайте також: Як правильно підібрати одяг дівчатам невисокого зросту: 7 основних порад

Викидаємо із шафи такі речі:

1. Не по фігурі

Одяг, який не підходить за фігурою, раджу прискіпливо і ретельно переглянути.

Це можуть бути речі, які стали дуже вузькими або занадто широкими після зміни фізичної форми. Носіння такого одягу, як, правило викликає незручності, а деякі можуть навіть комплексувати – якщо одяг сильно обтягує фігуру. Зберігати цілу полицю одягу в шафі на випадок “коли схудну” не раціональна ідея, а носити ці речі – зовсім нерозумно. Замість того, щоб тримати в шафі такий одяг, розгляньте можливість адаптувати його до вашої актуальної фігури або звернутися до кравця, який зможе внести необхідні зміни.

2. Речі з дефектами

Речі, які втратили свій презентабельний вигляд, вицвілі, розтягнуті після прання або зіткнулися з проблемами, як-от плями, що не виводяться, і катишки, яких неможливо позбутися, варто прибрати з вашого гардеробу.

3. Одяг, який не відповідає моді

Якщо одяг вийшов з моди і більше не відповідає вашому стилю або виглядає застарілим, то розсудливим рішенням буде залишити його в минулому. Вашим аргументом “проти” може стати заява, що мода циклічна все йде по колу – тобто вчорашні тренди знову будуть трендами вже завтра. Вони-то будуть, але років через двадцять або тридцять і обов’язково у дуже видозміненому вигляді.

4. Речі не за віком

Рекомендуємо враховувати вік і стиль одягу при відборі елементів гардеробу. Наприклад, толстовки з провокаційними написами, спідниці з рюшами або прозорі водолазки відносяться до одягу, який втрачає свою актуальність з плином часу. Непотрібними у гардеробі є речі, що викликають негативні емоції або навіюють небажані спогади.

5. Речі вже не подобаються вам

У кожної жінки є стос речей, які лежать без діла протягом тривалого часу.

Життєвий стиль, стиль одягу та сприйняття можуть змінюватися з часом, і це абсолютно нормально. Є простий лайфхак, щоб визначити, чи потрібні вам певні речі: візьміть непотрібні предмети і складіть їх у коробку. Якщо протягом року ви не скористалися цими речами, сміливо позбувайтеся цієї коробки, оскільки цим речам явно не місце у вашій шафі.

Речі не обов’язково “викидати”, їх можна роздати знайомим або передати тим, хто потребує.

ТОП-7 речей, яких точно треба позбутися

1. Скіні джинси з низькою посадкою та дірками

Така комбінація, на жаль, не додає привабливості жодній жінці. Вони показують всі недоліки фігури, спотворюють пропорції, абсолютно не модні, а також мають багато інших недоліків. Однозначне “ні”!

2. Бабусине взуття із перфорацією

Не слід сліпо слідувати думці старших жінок, які стверджують, що це взуття дозволяє ногам “дихати”. Це не є достатнім аргументом для того, щоб вдягатися як бабуся. Існує багато модних, стильних і комфортних альтернатив, які варто розглянути.

3. Трикотажні сукні із незрозумілими принтами.

Ці сукні часто можна побачити на базарах, вони прикрашені леопардовими візерунками, трояндами, ромашками або так званим “огірковим” принтом.

В таких нарядах навіть молода і приваблива дівчина може виглядати як тітка.

4. Прикраси часів Радянського Союзу

Рижаве золото та старомодні форми (не плутати з вінтажними) свідчать про недостатній смак, ніби ви застрягли у минулому. Агов, сучасні ювеліри роблять стільки всього прекрасного, придивіться!

5. Шуби-сосиски

Цей термін використовується для опису крою, що нагадує виставлені сосиски на полиці. Ці хутряні вироби роблять фігуру незграбною, додають зайвий обʼєм там, де не потрібно, і часто створюють візуальний горб. Сподіваюся, ви вже давно позбулися такої шуби, оскільки її передавати в спадок соромно, а в магазинах вінтажу її ніхто не прийме.

6. Високі стриптизерські підбори

Якщо ви не працюєте в цій сфері, то носити високі підбори, що асоціюються зі стриптизом, не варто. Зазвичай невисокі дівчата надають перевагу такому взуттю, щоб здаватися вищими, але воно майже в будь-якому випадку виглядає недоречно, особливо якщо комбінується з відкритими короткими сукнями.

7. Болєро

Є кілька причин відмовитися від цього стилю: він може створювати непропорційність фігури, збільшувати об’єм зверху та руйнувати лінію грудей. Це не те, що потрібно.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com